tisdag 7 juli 2009

Bo Kaspers i ösregn

Idag är det ju den sjunde i sjunde, och klockan sju ikväll bjöd Tidningen 7 på gratiskonsert i Strandparken med Bo Kaspers Orkester. Förra året den sjunde i sjunde klockan sju så var Uno Svenningsson på besök i stan. Det blev en sådan succé så arrangörerna var tvungna att flytta konserten till ett bättre ställe, med plats för mer folk, i år.

Så idag var det tänkt att Strandparken skulle invigas av Bo Kaspers. Trist då bara att vädret inte var på vår sida. Det har regnat hela dagen, ja faktiskt precis hela dagen. Regnet behövs ju visserligen, men från att ha haft runt 30 grader varmt och torrt i flera veckor så behöver det ju inte tvunget slå om till 11 grader och regn?! Det finns faktiskt ett mellanting!

I alla fall, det kom en hel del regnklädda människor på konserten. Och tyvärr också en herrans massa paraply. Vilket innebar att man inte fick en endaste glimt av varkens Bosse eller Kasper, det enda man såg var ett hav av paraflaxer... Nu är jag ju inget större fan så det gjorde inte så mycket, men det hade ju varit trevligt att kunnat lägga till dem också på kändis-span-listan. :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: