måndag 27 juli 2009

Dags att plugga igen


Efter flera dagar på vift är det dags att ta tag i pluggningen igen, det vore ju lämpligt att försöka få in en uppgift i tid för en gångs skull... Och att vara klar med sommarens distanskurs innan höstens "riktiga" studier startar. Wish me luck!

5 kommentarer:

Träningsglädje sa...

vad ska du plugga i höst? jag har också anmält mig till några kurser som gick att anmäla sig till trots att den var sent. svårt att tänka sig själv som student. haha.

Prralin sa...

Träningsglädje - Jag håller med dig, jag har också väldigt svårt att se mig själv som student igen. Men det är väl bättre att plugga än att gå omkring och "drälla"... ;)

Jag ska troligen plugga Projektledning en termin på Malmö Högskola, eller det är iaf det som jag har blivit antagen till... längre än så har jag inte kommit i mina planer, men herregud jag måste ju inte tacka ja till platsen förrän på torsdag. Det är ju flera dagar kvar! =P
(och nej, det skulle inte förvåna mig om jag glömmer bort det - då får jag stå där med lång näsa...)

Prralin sa...

Förresten, vad ska du (eventuellt) plugga då?

Träningsglädje sa...

låter spännande! :) jag har sista minutensökt till 3 grejer: ett HELT program inom psykologi med inritkning mot idrott och rekrytering, och en magisterutbildning inom informationslogistik och en 60-poängare i webdesign. vadå schizofreniskt? jag har sedan tidigare en BA economics (nationalekonomi) men vet inte riktigt åt vilket håll jag vill...

Prralin sa...

Träningsglädje - Haha jag vet hur det är att känna sig schizofren, jag velar också från dag till dag med "vad jag vill bli när jag blir stor". Men alla utbildningarna du sökt lät ju intressant, hoppas du kommer på vad du vill (och att du kommer in!). Lycka till!