torsdag 9 juli 2009

Det var det där med skorna...

Har man sagt A får man säga B, eller hur är det man brukar säga...?

Idag när jag sorterade igenom garderoberna så drog jag fram alla skor (och ja, jag hittade ganska många som jag glömt bort och inte sett sen förra flytten för ett år sen). Upp till bevis!


Nej, jag är inte direkt nån klack-tjej; plattfot och som sagt modell ballerina är mer min grej... :)
Fritzen hälsar förresten i bakgrunden också!


Hmm... 64 par skor/stövlar fick jag visst ihop. Två par letade sig inte fram förrän efter bilderna var tagna. Jag lyckades faktiskt sortera bort några stycken som det var läge att slänga, och några fler som får åka till second hand... men det är ändå en diger samling att försöka få med sig.

Några av dem ligger redan i bilen och väntar på transport söderut, andra får stanna kvar här uppe ett tag till. Själv ska jag försöka sova nu, för imorgon ringer klockan kl 04.00 och sen är det dags att påbörja en 110 mil bilresa söderut... :)

4 kommentarer:

mamma sa...

jaja vi är iaf många som kände till din last :)

Träningsglädje sa...

haha jag kan ta hand om de gula om det skulle behövas :)

mormor sa...

har du inget annat att syssla med framöver kan du ju alltid sätta upp en butik för begagnade skor. Eller hyr in dig på ett loppisstånd i "suckarnas allé". Jag har massor av grejor att bidra med.

Prralin sa...

Mamma - Jo den är väl inte så hemlig. Eller så "farlig" som somliga vill försöka påstå...

Träningsglädje - Jag lovar att meddela dig om jag skulle behöva göra mig av med de gula! (annars kan du ju försöka lura in Grabben i en Wedins-butik och se om han är på gott humör)

Mormor - Ja varför inte, min framtid kanske finns som "loppis-knalle"?