tisdag 29 januari 2008

En cool tjej


Jag diggar Mija i Bygglov.
Hon är skåning, hon är cool, hon har grymma idéer och gör supersnygga inredningar (senast i dagens avsnitt; ett to-die-for-spa/källare/gästrum...). Dessutom tycker jag hon är snygg. På ett lagom inte out-of-my-league-super-smalt sätt. Om jag kom ner till hennes storlek skulle jag vara happy. Kunna dra på sig ett par schyssa jeans och en topp och sätta sig vid symaskinen och greja... ja jag tror hon ska bli min idol ett tag framöver. ;)


Om det inte bara var för det där med barbiespråket...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen helcoolt det som blev av källaren... Och vilket vackert hus de hade!

Anonym sa...

Jag tänkte precis samma sak igår! Att hon pratar sån där lagom skön-skånska, precis som nån annan jag känner! (Ni pratar inte likadant, men ändå...) Och att hon är fin, alldeles lagom-fin, och cool...OCH gör snygga grejer! :)

Prralin sa...

Emma - Mycket tjusigt!

Maria - Hehe, inte sant?! :)

Anonym sa...

När jag ser det där programmet så tänker jag alltid på att hon är så lik dig! Inte för att hon pratar som hon gör utan jag tycker att ni är lika. Ni påminner om varandra. Ni är lika i sättet på nåt vis. Och ideérna. Som när hon ska kitta om fönster bara för att lära sig. Det är ju typiskt dig också. Varför göra själv när nån annan kan göra det säger jag? :) Men visst är det bra att någon som du ser upp till kanske inte är så långt i från den du är? Kram!

Prralin sa...

Engma - Haha ja det där måste jag ju ta som en komplimang, kanske därför jag gillar henne - hon är som mig fast bättre?! ;)