söndag 13 januari 2008

Komma-i-brudklänningen-träning

Igår startade ett projekt som har precis 11 veckor på sig. Ett projekt som jag har lovat att stötta och sympati-delta-i... :)

Igår var jag nämligen med KP och kollade när hon provade brudklänningar. Och hon hittade en jättefin. Fast den var lite liten i storleken. Några cm fattades för att dragkedjan skulle gå igen. Så planen är alltså att om 11 veckor ska den sitta som handen i handsken. Eller som bruden i klänningen. Jag har lovat att tränings-pusha och sympati-äta-nyttigt. Inte direkt något som jag dör av!

Igår mjukstartade vi med en kvällspromenad, en mycket god sallad till middag och morotsstavar till efterrätt... och idag hamnade vi på ett spinningpass som visade sig bli snäppet tuffare än vi tänkt oss. Men det gick ju bra det med... Förutom att jag nu har obehagliga känningar av halsont och en lurande förkylning... hoppas det är falskt alarm!

För övrigt upptäckte jag imorse att en vägg i köket är full av oljefläckar från gårdagens lilla incident... fattar inte hur jag kan ha missat dem igår, de var inte direkt osynliga. Och de sitter där de sitter i tapeten kan man säga. Snyggt. Eller inte...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni sett att "du är vad du äter"-Gillian har nåt nytt program på TV nu där hon hjälper tre blivande brudar att gå ner i vikt? Kanske kan funka som inspiration om man gillar den typen av program... Lycka till önskar jag bruden i alla fall, hoppas hon får ett underbart bröllop oavsett klädstorlek.

Em Löfgren sa...

åååh gud så irriterande! och olja är ju inte direkt nåt man bara skurar bort... hoppas inte tapeten blev för förstörd!

kul med sympati-grejen du ska köra!! måste vara jättepeppande för din vän som vill i sin klänning att ha dig med!! ?=