måndag 28 januari 2008

Ingen bättring i sikte...

Nu är jag riktigt trött på denna j*la förkylning! Två veckor har den härjat, och det är ingen bättring i sikte... somliga dar känns det ok, men bara för att bjuda på ett bakslag dan därpå. I helgen har jag iaf varit helt ledig, men då hade jag en del ärenden och framför allt mathandling som var tvungen att göras i lördags så det blev inte så jättemycket vila då ändå... Men igår låg jag i princip hela dan, kände mig småfebrig och det var jobbigt att vara uppe... Och idag känns det likadant; tack o lov fick jag ett befriande sms från ena kollegan igår om att hans skoldag var flyttad från måndag till tisdag vilket innebar att han skulle vara på jobbet idag. Sååå skönt, för det betyder att jag kunde stanna hemma idag!

Så idag har jag sovit till halv 11 först, sen masade jag mig in i duschen och ner en sväng på jobbet (eftersom jag inte planerat att vara borta idag visste jag inte riktigt om jag hade nåt som behövde göras idag... de två stackarna som jobbade hade fullt upp, men jag kände att jag tyvärr inte kunde stanna kvar så jag fick gå hem efter en timme ca...).
Men idag måste jag friska på mig, för imorgon är D som sagt i skolan o S har redan tagit ledigt för VAB (kan inte lämna A ensam hela dagen...) och på onsdag ska jag till Umeå på kurs. Fast man blir ju inte frisk snabbare bara för att man stressar upp sig inför kommande dagar... så nu ska jag försöka lägga mig i soffan o göra nada. Det är så tråkigt bara.

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Usch, det är surt när det är så himla segt. :/ Hoppas att du blir frisk snart! Men som du säger, det är ju bara dumt att stressa upp sig..

Em Löfgren sa...

stackare som drog på dig sån där långsjukdom! usch! hoppas det vänder snart!!

Anonym sa...

krya på dej snäckan, kramar

Anonym sa...

Har en utmaning till dig i min blogg om du känner dig på humör :) krya på dig!

Anonym sa...

Bra för dig som stannade hemma! Krya på dig!!

Prralin sa...

Felicitas - Så sant som det är sagt...

Emliscious - Tack, det känns som att vändningen är nära nu! :)

Mamma - Tack!

Emma - Ska spana på det vid tillfälle!

Engma - Ja, visst var jag duktig?! :)