fredag 4 januari 2008

Rena kroppen?

Funderar lite på att köra nån reningskur och rensa bort lite onödigt skit som finns i systemet... Dock tror jag inte att jag orkar med någon "riktig" detox med väldigt begränsad mathållning, det är väldigt mycket att göra på jobbet nu och jag känner att jag måste försöka hålla mig så koncentrerad som möjligt... men kanske nån "fusk-variant" för att iaf ge kroppen en skjuts i rätt riktning?

Nån som har erfarenhet av något liknande? Jag var in på en hälsokost-affär idag och blev tipsad om MethoDraine Detox, en 20-dagars kur där man ska blanda detox-grejen med en liter vatten och dricka varje dag. Det (i kombination med hyfsat sunt leverne i övrigt förstås) borde man väl klara av?

Tips mottages tacksamt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Mjölksyra sa...

Har aldrig testat sånt! Men det låter intressant!

/Bille

Prralin sa...

Bille - Ja visst låter det lite småintressant? Jag tror inte att det är nån mirakelkur, men det kanske kan ge en liten extra push iaf...

Anonym sa...

Ohh jag testade deto i våras och dt var hemskt oi början då jag kudne drick aotroligt mängder vatten och ändå itne bli fri min huvudvärk. Precis nrä det började kännas bra gav jag upp, dumt. Men många i min närhet har kört en kur och sagt positiva saker om det.. Gillar den nya designen, otroligt snyggt!