måndag 14 september 2009

Halsont istället för milträning

Dagens plan var att ge mig på två varv runt 5 km-slingan (eftersom jag vilade igår och hade tänkt mig ha pigga ben idag) och således hamna på de 10 km jag strävar efter. Men istället har jag ont i halsen och känner mig allmänt seg och trött.

Jag tror att dagens enda två aktiviteter får bli de redan avklarade: arbetsintervju plus shopping av diverse förkylnings-/halsont-medikamenter på Apoteket.

Nu: soffläge. Sova.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Asch, verkar som och varannan är förkylda nu: Men det ät inget annat att göra än att ta hand om sig själv! Själv inbillar jag mig att enchinagard fungerar. Krya på dig!!

Nenny sa...

Usch usch. Krya på dig!
Te och en varm filt.
Kram

Cornelia sa...

Usch och fy. Kryp ner, ta hand om dig och krya på dig.

Nenny sa...

Jag får ont på utsidan av smalbenet. Precis vid fotknölen och ca 10 cm uppåt. På höger sida. Har försökt googla för att ta reda på vad det kan vara men har inte hittat nåt vettigt än...
Kanske borde prata med farbror doktorn?

Prralin sa...

Ofelia - Ja det är väl lika bra att få förkylningen "bortgjord", förr eller senare kommer den ju ändå... Jag brukar ta Echinacea-droppar när jag känner av förkylningen, det känns som att det går över fortare. Men det kan lika gärna vara inbillning.

Cornelia - Tack, jag är på bättringsvägen nu!

Nenny - Det är svårt att veta när man bör kontakta farbror doktorn tycker jag, men om problemet återkommer och varar ett tag är det nog läge att kolla. Det kanske kan va felbelastning eller nåt, äh jag vet inte jag bara gissar. Hoppas det känns bättre iaf!