söndag 6 september 2009

... och det var ett fantastiskt trevligt bröllop!

Ett fantastiskt trevligt bröllop! Vackert, mysigt och personligt. Precis som brudparet.
I kyrkan sjöng LTH-kören så vackert Av längtan till dig och Aldrig ska jag sluta älska dig så att alla fick (minst) en tår i ögat, och när de tu sa ja till varandra fick även det andra ögat sällskap av en tår, eller två...

Utanför kyrkan stod brudgummens scouter "alltid redo". Vädergudarna var inte riktigt på detta härliga brudpars sida, men de hann i alla fall stå en liten stund utanför kyrkan och hyllas innan himlen öppnade sig och alla fick springa in i kyrkan igen.

Fotografen var med under hela dagen och kvällen och förevigade varenda ögonblick.

Mammas klänning, mormors örhängen, håruppsättning och sminkning av en vän, otroligt fina (och goda) tårtor bakade av en annan vän, lustiga ordningsregler i "programmet", trevliga sånger, fina tal, dans (hellre än bra, gällde nog alla på dansgolvet), staplar, diagram och roliga spex.

Det känns befriande att dessa tu gör som de själva vill, och inte som "man ska". Istället för traditionella långbord hade det dukats runt flera småbord vilket gjorde att lokalen blev väldigt mysig och inbjudande. Och jag tror att alla hade väldigt trevligt. Jag fick äran att sitta bredvid självaste bruden vid "honnörsbordet", men nåt tal slapp jag hålla för det var det så många andra som gjorde - med den äran.

Tack för att jag fick dela denna fantastiska dag och kväll med er, herr och fru Olsson!

Inga kommentarer: