söndag 6 december 2009

The big reunion

I går eftermiddag begav sig åtta glada tjejer till Swedbank Arena för att se matchen Modo-Färjestad. Dessvärre kunde inte Foppa spela igår (är det inte typiskt att han ska lyckas få en revbensskada när han äntligen har fått ordning på foten?!), och ganska länge såg det ut som att det inte skulle gå vägen utan honom... Men grabbarna tog sig samman och jobbade sig ikapp till oavgjort - och en välkommen poäng! På slutet blev det en ganska bra match.

Efter hockeyn drog vi vidare till Public för att äta och dricka gott. Några timmar och en autograf (haha!) senare avslutades kvällen hemma hos Sara där vi hade fixat glöggmys med glögg, pepparkakscheesecake, lussebullar, pepparkakor med ädeloströra, baconstekta dadlar och skumtomtar mm.

Vid det här laget var dock alla ganska mätta så det finns en hel del över (typ allt), så om någon är sugen är man välkommen förbi... Och då kan man även passa på att hjälpa mig att packa! ;)


Det var väldigt väldigt trevligt att träffa alla igen, och visst känns det konstigt att åka härifrån kraschboom hem (?) till verkligheten och ett nytt jobb imorgon. Men nästa reunion är planerad redan till den 6 februari - då åker paljetterna och fjäderboorna fram och då ska vi visa att det blir roligare i Örnsköldsvik!

2 kommentarer:

Keron sa...

Ah Public, det är bra grejer det! Autograf rackt, coolt :)

Kattis sa...

Och om ni undrar så ja, jag var visserligen trött under gårdagen men det ser ju för tusan ut som jag håller på o somna på alla bilder.... Det är inte sanningen, sällskapet var allt för trevligt för det. Tack för en kanonhelg!
(och behöver ni autografer nångång så snacka med mig.. ;)