torsdag 3 december 2009

Gamla grannar och kollegor

Idag har jag varit på gamla jobbet och bjudit på fika och även träffat resten av mina (två) fd kollegor. Det var trevligt att träffa dem och snicksnacka lite grann, men jag kan inte påstå att jag saknar min gamla arbetsplats. Faktiskt. Jag var nog färdig där. Men tar med mig enormt mycket i bagaget därifrån - med stor tacksamhet!

I förmiddags sprang jag också på min förrförra granne (mitt förrförra boende alltså), en dam som glatt meddelade att hon i veckan njutit av sin första dag som pensionär. Och berättade om sin senaste resa till New York (jag har bokat en del resor åt dem de senaste åren) och undrade hur jag hade det i södern. Och även passade på att hälsa att jag gärna får höra av mig när jag är i stan igen, "du vet ju var vi bor och det finns alltid fika".

Självklart vet jag var de bor, men jag har aldrig varit över tröskeln till deras lägenhet - vi har mer haft ett träffas i trappuppgången-, tvättstugan-, på stan-, på resebyrån- och vill du vattna våra blommor när vi är bortresta så sätter vi ner dem i källaren-förhållande. Men jag inser att jag har haft en himla tur med grannarna på mina tre senaste boenden!

Inga kommentarer: