fredag 4 december 2009

Filmmaraton

Den senaste veckan har jag nog slagit personligt rekord i filmtittande. Jag som fortfarande har en 28" tjock-tv hemma tycker ju att det är värsta biosalongen att istället sitta framför en 42" platt-tv. Jag brukar tycka att min tjock-tv duger alldeles utmärkt åt mig, men jag måste erkänna att det ändå är en viss skillnad...

Det är inte bara i filmtittande jag slagit rekord, utan även i filmhyrning. Inte mindre än sju filmer har jag hyrt den senaste veckan - fler än jag normalt sett hyr på ett år. Eller två. Men om man har semester och tar dagen som den kommer och blir väldigt sugen på att se film - då är det det man ska göra eller hur?!

Sju hyrfilmer och en tv-film, kvällarna har varit räddade. Och dygnsrytmen har kastats om lite. Det kommer mest troligt att bli en chock att börja jobba nästa vecka. Men den tiden den sorgen!

Scener ur ett kändisskap, Borta bra hemma värst, Dumpa honom, Twilight (var jag sist i världen att se den eller vad?!), Mitt stora feta grekiska bröllop, Benjamin Buttons otroliga liv, Män som hatar kvinnor och avslutningsvis nu ikväll Flickan som lekte med elden.

Nu är jag alltså redo för att se både New Moon och Luftslottet som sprängdes på bio inom den närmsta framtiden!

1 kommentar:

Nenny sa...

Film är det bästa som finns. Speciellt nu när det är sånt innesittarväder. Så det är helt rätt!
Ha en skön helg!
Kram