lördag 19 december 2009

Stugan i vinterskrud

På Midsommarvägen har julförberedelserna börjat, och utanför ligger snön vit och vacker. (Men trots att jag förespråkar snön så måste jag erkänna att det var lite besvärligt att köra från Malmö till Österlen i förmiddags när snön yrde och himlen var lika vit som vägen och som allt runtomkring. Det var bara att försöka ta sikte på, eller rättare sagt mitt emellan, några oranga snöpinnar och hoppas på det bästa.)

6 kommentarer:

Sara sa...

Fina bilder o mycket snö.. :) Härligt med vinter. Hoppas det får ligga kvar ett tag för er bara.

Det är ju alltid så när snön precis kommit att allt är vitt när man är ute o kör. Efter ett tag ser man dock var vägen är.... Om man nu får behålla snön så pass länge där nere vill säga.
Kram

Träningsglädje sa...

va? har ni sådär mycket snö?? fint!! hoppas det ligger kvar till jul. i halmstad har vi lite mindre snö och i gbg finns typ ingen alls.

mamma sa...

Sara, i skåne är allt vitt därför att vår snö aldrig tycks landa, den bara far i luften och om den möjligtvis landar så gör den alltid det i drivor på vägarna, men nu får vi hoppas att det inte blir som vanligt; att den regnar bort om några dagar

Kattis sa...

Åh, mysigt juligt det ser ut. Inte riktigt som jag minns stugan men det var ju också en lite annan årstid jag var där.:)
I gbg är det väldigt fläckvis vitt kan man säga... (långt mellan fläckarna ibland)

Sara sa...

Åsa: Vusst förstår jag att det är så... Snön hinner inte ligga så länge så den blir smutsig av bilar o så. Vi får hoppas den inte regnar bort nä. Håller tummarna.
Ni har bra mycket mer snö än vad vi har här i norrland kan jag säga. Men vi får nog behålla det längre....

Prralin sa...

Oh yes, snow it is!!!
Håller alla tummar för att den ligger kvar över julen också!