söndag 1 november 2009

Blogglunch i Malmö på tisdag?

Ja vad säger ni, är det någon som har tid och lust för en lunch på tisdag?

I så fall, önskemål om när och var? Själv kan jag närsomhelst, och i princip varsomhelst. Dessvärre har jag inga bra förslag på lunchställe, av den enkla anledningen att jag faktiskt aldrig lunchat i stan än...

Förslag på trevliga lunchställe i Malmö mottages med andra ord tacksamt, även om ni vill hänga med och luncha eller inte. :)

12 kommentarer:

Träningsglädje sa...

kl 12? kan tänka mig espresso house om inte annat... :) är inte så kräsen av mig!

Cecilia sa...

Sorry, jag jobbar i Lund så det funkar inte för mig.

soffan sa...

Jaaa, vad skoj :)! Tolv på tisdag passar fint. Om man gillar sushi så föreslår jag Izakaya Koi på Lilla Torg. Annars funkar Espresso House absolut för mig också, finns ett gäng att välja mellan :)...

Åsa sa...

Trevligt! Synd att jag bor i Sthlm. :)

Prralin sa...

Träningsglädje - Espresso House funkar utmärkt! Var i stan håller du hus, både jag och Soffan verkar flexibla så vi kan ju träffas nånstans i din närhet?

Cecilia - Next time... :)

Soffan - Jo det finns ju lite att välja på, om vi bara bestämmer en plats att sluta upp så ska vi nog hitta nåt ätbart. :)

Åsa - :)

soffan sa...

@Åsa: Guuud så internt ;)

Träningsglädje sa...

sushistället funkar också. har möte efter lunch på lilla torg! var nånstans där ses vi?

Prralin sa...

Träningsglädje - Men då håller vi oss runt Lilla Torg. Nu har jag ju pinsamt dålig koll på stan (så går det när man pluggar i Västra hamnen...), men jag har för mig att det ligger en Pressbyrå på hörnet när man går från gågatan in mot Lilla Torg. (Rätta mig om jag har fel!) Ska vi ses där kl 12?

Träningsglädje sa...

ok, ska försöka hitta rätt!

Prralin sa...

Träningsglädje - Jag mailar dig mitt mobilnummer för säkerhets skull, vore ju trist om jag lurar dig att leta efter en Pressbyrå som kanske inte ens finns... ;)

Anna (Orka mera) sa...

Hej! Vad roligt med en Malmö-dejt! Hade jättegärna kommit och lunchat med er (älskar ju dessutom sushi..) men kommer inte loss från jobbet i tid. Hoppas det kommer fler tillfällen!

Prralin sa...

Anna - Vi får se till att det kommer fler tillfällen! :)