lördag 21 november 2009

Jag ska sluta tjata nu...

... men Foppa-effekten håller i sig. Match i Ängelholm idag; Rögle-Modo slutade 1-2 efter förlängning. Ett väldigt snyggt mål av Foppa och en assist till det avgörande målet - det är bara att tacka och ta emot. Och sträcka på sig när man går ut ur arenan med Modo-halsduk runt halsen! Det var härligt att få se lite hockey live igen, och jag ser verkligen fram emot att få se fyra hemmamatcher på plats i Övik. Redan på tisdag! Wiiii! :)

Och en Öviksvistelse måste ju självklart planeras. Därför har jag just roat mig med att kolla igenom Evenemangskalendern dag för dag för att se vad som händer när jag är i stan. En del trevliga saker. Och så halkade jag in på att kolla vad mitt gamla jobb haft för sig på marknadsföringsfronten "sen sist". Och jag undrar vad de tänkt ibland. Men jag ska ju inte lägga mig i. Jag försöker hålla näsan ur blöt. Men det är ju inte så lätt när man själv har så jäkla bra idéer. ;)

Update: Nu har jag nog ljugit för er. Självklart kommer jag inte att sluta tjata. Åtminstone inte de närmaste två veckorna. Take it or leave me it!

1 kommentar:

Sara sa...

Inte är det tjat inte.... ;)
Förstår att du sträkte lite extra på dig när du gick ut därifrån ja...
O mer matcher blir det o säkerligen både massor av poäng o supersnygga mål!