tisdag 3 november 2009

Blogglunch

Idag har jag lunchat med de trevliga bloggerskorna bakom Träningsglädje och Soffan. Kul både att få träffa Sara som jag följt ganska länge genom bloggen, och att få träffa Sofie som är en ganska ny bloggbekantskap. Trevliga tjejer!

Rutinerade bloggare förevigar naturligtvis allt som ska bloggas om, och eftersom jag inte själv tillhör den skaran så lånar jag deras bilder istället och hoppas att de inte blir alltför arga på mig... ;)


En Ipren höll mig pigg under lunchen, men nu känner jag att huvudvärken är på väg tillbaka. Det känns som feberhuvudvärk, men jag har inte feber, bara huvudvärk. Och lite ont i halsen på intågande. Jag satsar på ännu en kväll i horisontellt läge i soffan med clementiner som tilltugg, det borde väl göra susen?

Fick äntligen tag på jobbet idag också, och vågade faktiskt säga ifrån att jag ville ha mer betalat. Om det sen ger resultat återstår väl att se, men man måste ju börja nånstans...

8 kommentarer:

Keron sa...

Kul med blogg-fika! Jg har också åt sånt på g, fast än så länge bara huvudvärk... Kanske kan tentan ha med saken att göra. Bra att du säger ifrån! =) Det kommer säkert att löna sig, om inte annat halva vägen :)

Ofelia sa...

Så trevligt!! :-)

Träningsglädje sa...

åh nej. var du sjuk? hoppas du kryar på dig!!!!! tack för trevligt lunchsällskap idag, det får vi göra om. :)

Sara sa...

Ser ut som ni hade trevligt där på lunchen.

Kanon också att du fick tag på jobbet o bra gjort av dig o säga till om att du inte var nöjd med lönen. Spännande o se var det slutar.

Prralin sa...

Keron - Hoppas tentan går bra! De är sega de här jäkla förkylningarna...

Träningsglädje - Nja, sjuk vet jag inte, en seg förkylning som har svårt att bestämma sig för om den ska va av eller på bara. Fast nu ikväll känns det faktiskt som den är rätt "på". Men lika bra det, bara den försvinner sen!

Supertrevligt att träffas, och jag hoppas att vi kan göra om det snart igen vid tillfälle! :)

Sara - Japp, mycket trevligt. Den som lever får se vad som händer med jobbet... Men skulle inte ha nåt emot att få allt klart snart så jag vet vad som ska hända, och när.

Prralin sa...

Ofelia - Jaa, mycket trevligt! När kommer du till Malmö?? :)

Em Löfgren sa...

värsta kul!! bloggträffar är superskoj! =)

Prralin sa...

Emliscious - Ja eller hur?! När kommer du till Malmö?! :)