fredag 27 november 2009

Stick i armen

Idag föll jag för trycket (eller mutan?) och fick ett stick i armen. Inte för att jag egentligen tagit ställning, utan mest för att "få det överstökat" och slippa fundera mer på saken. Nu kan jag inte ångra mig. Nu är jag stucken - och om det gör nytta är det ju bra, och om det skulle göra onytta så är det inte så mycket att göra åt saken. Shit happens.

Kön var bara en halvtimme lång, från att jag ställde mig i kö tills att jag var stucken och klar. I kön träffade jag min frisörska som jag har dejt med på tisdag. Hon har varit mammaledig så det var ett tag sen vi pratades vid (läs: hon klippte mig). Och hon sa att hon blivit lite fundersam när hon såg att jag bokat tid. Hon hade nämligen skickat sina föräldrar till resebyrån med order om att fråga efter mig för ett tag sen, men där fått beskedet att jag slutat och därefter dragit slutsatsen att jag kanske "flyttat hem".

Mutan? En chokladboll förstås. Det finns de som vet mina svaga punkter.

Och biverkningarna återkommer jag om... än så länge är det lugnt. Men det är nog bäst jag håller mig sysselsatt ikväll, för annars kommer jag bara sitta och känna efter.

Inga kommentarer: