söndag 1 november 2009

Foppa ska slå Filip & Fredrik


TV-tips: Vem kan slå Filip och Fredrik? på femman kl 20.00 ikväll.
Foppa ska krossa Filip & Fredrik - Nöje - allehanda.se

– På förhand var det här programmet ett av de allra största ögonblicken i min och Filips tv-karriär. Vi har båda haft Foppa som idol och tycker att han är en av de allra största inom svensk hockey, säger Wikingsson och fortsätter;
– Faktum är att vi var rätt tagna av stundens allvar i början av inspelningen. Vi agerade nästan som Foppas groupies och vågade inte ens kalla honom Foppa av ren respekt. Vi kom på oss själva med att säga Peter, vilket kändes sjukt konstigt.

– Ett roligt inslag i programmet är att vi har pulsklocka på oss. Bara för att vi tävlade mot Foppa hade både jag och Filip nära maxpuls, medan Foppa istället var coollugn och hade vilopuls. Snacka om idrottsman.
– Foppa levererade med råge, skulle man kunna säga. Vad jag förstår så går inte Modo så bra i elitserien just nu och då kommer förmodligen söndagens program fungera som balsam för Modosjälen, säger Wikingsson.

1 kommentar:

Nenny sa...

Ja du. Var den där träningscykeln stod vet jag inte riktigt. Men vi gick från Entré mot stora torg. Så nånstans där emellan. Vilken stadsdel vetetusan. ;)