tisdag 3 november 2009

Melodifestivalen!

Ligger just nu i soffan under en filt och hostar, har ont i huvudet och kollar på en återblick från årets Melodifestival på ettan. Jag kan inte hjälpa det, men jag är löjligt förtjust i hela Melodifestival-spektaklet och jag läääängtar tills det drar igång i februari igen! Och speciellt till den 6 februari då jag tänker vara på plats i Swedbank Arena i Övik för den första deltävlingen! Varför gå på Melodifestivalen i Malmö när man kan åka till Övik liksom...? :)
Det blir ju roligare i Örnsköldsvik... ornskoldsvik.se/roligare

Jag måste säga att jag tycker att många av årets Melodifestival-låtar fortfarande är väldigt bra. Men det kanske beror på att jag väldigt sällan lyssnar på radio och därmed inte har lyssnat sönder öronen på dem... Men helst av allt vill jag steppa till Stay the Night. I like!


12 kommentarer:

Ofelia sa...

Hejdär!

Jag tycker absolut att vi fortsätter vår resa!Men kan du tänka dig en nystart om 2 veckor? Dels känner jag att jag spårat ur lite och dels så får jag inte träna på 2 veckor till.

Kattis sa...

jag fick body pumpa till Summer of 69 idag, du kan ju haja att jag var lycklig... :)

Sara sa...

Ser också fram emot när festivalen kommer till stan! :)

Prralin sa...

Ofelia - I'm in! Nystarter kan man aldrig få för många av... ;) Hör av dig när du känner dig på banan igen så lägger vi upp en lämplig taktik! Kämpa på för att "spåra in" igen under tiden!

Kattis - Haha, ja jag kan ju tänka mig på ett ungefär!

Sara - Och att jag kommer till stan!

Prralin sa...

Det blir roligare i Örnsköldsvik...

Keron sa...

Tack för din lyckönskan :)
Jag fick som vanligt bara tag i biljetter till fredagens genrep! Men jag är nöjd ändå! Stay the night är en grym träningslåt! Brukar byta till den när jag ska springa upp för nån jobbig backe!

Prralin sa...

Keron - Ah synd! Fast jag tycker nästan att det har sin charm att gå på genrepet på fredagen och sedan sitta hemma i soffan på lördagen, det är nästan som att både ha kakan och äta upp den. :) Säger jag som var BÅDE på genrepet och direktsändningen förra gången festivalen var i Övik... :))

Sara sa...

Självklart - du kommwer också ja! Verkligen inte att förglömma. *sorry*
:)

Prralin sa...

www.ornskoldsvik.se/roligare

Cornelia sa...

Du är inte den enda, jag fullkomligt älskar Melodifestivalen men 2010 verkar bli första året sedan 2003 som jag inte ska på någon av deltävlingarna. Kul att ni hade blogglunch, nästan så man önskar att man bodde kvar i Malmö så man hade kunnat hänga på. Kram och pepp

Cecilia sa...

Jag älskar också melodifestivalen; och Alcazar är ju super!

Prralin sa...

Cornelia - Man ska aldrig säga aldrig... :)

Cecila - Härligt! Då får vi ta och boka in en Melodifestivalkväll när det drar igång. :)