onsdag 12 januari 2011

Dubbeldejt

Idag kom jag och Framstegskompanjonen i alla fall iväg på vårt bokade träningspass. Och dessutom fick jag med mig en kollega från jobbet också. Hon brukar träna på en annan Friskis-anläggning men följde med och provade "mitt ställe", och det verkade få godkänt. Det stod step på schemat och passet var fullt - det är ju januari.

Jag har inte steppat (eller överhuvudtaget tränat för den delen) på länge så det var lite ringrostigt, men roligt! Riktigt roligt. Och jobbigt! Men det ska det ju vara. Jag var lite orolig för att knäna (som sen ett par månader tillbaka har börjat knaka något alldeles förfärligt varje gång jag går i trappor eller på andra sätt böjer knäna) skulle spöka och inte gilla att gå upp och ner på step-brädan hela tiden, men det gick bra. Det knakade säkert en massa, det hördes ju inte för musiken, men det gjorde i alla fall inte ont. Jag håller tummarna för att de inte gör ont imorgon heller.

Nu känner sig dock benen lite möra efter 75 min promenad t/r jobbet, 50 min promenad t/r Friskis och 55 min step. Med gott samvete lutar jag mig tillbaka i soffan och slänger upp benen på bordet, och mår ganska bra.

2 kommentarer:

Kattis sa...

Det är du värd, bra jobbat. Knäna låter misstänkt likt mina, du kan få mitt träningsprogram jag fått av snälla sjukgymnasten.. :)

Sara sa...

Du var verkligen värd o slänga upp benen på bordet efter all motion igår. Det där med knäna det känner jag också igen.
Kan det vara så att det kommer runt 30???