tisdag 18 januari 2011

Massagebubblan

Jag är nästan lite besviken. Var är träningsvärken? Kände jag mig som en överkörd grävling alldeles i onödan igår?! Okej, det kanske "känns" lite här och där - men ingen direkt träningsvärk. Eftermiddagens massagesession satt dock där den skulle. Åh så skönt det var, och aj så ont det gjorde när nacken attackerades av massörens hårda fingrar. Men jag försöker intala mig att ju ondare det gör, desto mer nytta gör det.

I höstas när jag (för första gången) började gå kontinuerligt på massage hade jag ganska svårt att slappna av. Alltså inte så att jag låg och spände mig direkt, men jag kände mig liksom inte "genomavslappnad". Det har jag dock blivit bättre på. När halvtimmen har gått - och trots att det under halva tiden gjort ganska rejält ont - är jag redo att somna vilken sekund som helst. Zzzzzz.

Groggy, med utkletad mascara i halva ansiktet och i min egen lilla bubbla försöker jag koncentrera mig för att ens hitta ut därifrån och hör inte att någon ropar på mig bakom mig. Chefen! Man borde ha en radar som gör att man skärper till sig (och åtminstone lyssnar) när chefen ropar. Han hade tydligen massagetid efter mig, och dessutom jobbar hans sambo på stället så han ropar in mig så jag får hälsa på henne. Känner mig extremt representativ när jag fortfarande är så groggy så jag knappt vet vad jag själv heter när jag ska presentera mig.

Men åh vad skönt. Jag vill gärna vara i massagebubblan längre och oftare. Det vill nacken också!

3 kommentarer:

Kattis sa...

det är så sjukt skönt. "redo att somna"...ha, jag somnar, VARJE gång.... :)

Nenny sa...

Lyxigt!
Njut. =)
Kram kram

mamma sa...

det e så det ska vara, jag är egentligen olämplig som bilförare när jag kör från massagen, men jag måste ju hem,
jag har föreslagit min massör att hon ska ha två rum o två bänkar så man kunde fortsätta sova gott trots att hon har e ny kund efter mej,
massage ska vara så där ont-skönt till en början så att man inte vet vilken känsla som egentligen är störst