onsdag 5 januari 2011

En helt ny värld

När man inte längre sitter med en 7.5 år gammal laptop så öppnar sig plötsligt en helt ny värld. Det är knappast någon ny racermaskin jag har köpt, men i jämförelse är den nästan snabbare än blixten. Den tar inte 10 minuter på sig att starta upp, det går att ha flera fönster (till och med program!) öppna samtidigt, det går att läsa vilken bokstav som är på vilken tangent, det går att msn:a samtidigt som man gör något annat, det går att spotify:a - ja det går till och med att titta på SVT Play. Utan att det tar 10 gånger så lång tid som själva programmet är.

Ja, det är ju inte mycket man begär egentligen - men det tar liksom en kvart att snabbt kolla över bloggvärlden istället för en timme eller två. Oj vad jag kommer att ha mycket tid över nu! Om det inte var för just det där med typ SVT Play, nu hittar man ju massa spännande där man "måste" se istället… ;)

3 kommentarer:

Nenny sa...

Grattis till uppköpet och till den extra fritiden... ;)
Kram kram

Träningsglädje sa...

oj, lät som det verkligen var dags för en uppgradering! :)

Prralin sa...

Haha, ja det var inte en dag för sent. Men jag har ju faktiskt funderat på det... hm.. några år. Har lite svårt att komma till skott ibland. ;)