måndag 31 januari 2011

Måndagslyx it was!

Har känt mig trött och seg hela dagen (och träningsvärk i halsen - hur lyckas man med det?!), och därför nappade jag helt enkelt på mitt eget förslag om måndagslyx.

Efter jobbet hade jag en pedikyrbehandling bokad. Jag klickade hem ett erbjudande på Let's deal häromveckan, 150 kr för en pedikyr deluxe-behandling. Det var en thailändsk kvinna som utförde pedikyren och hon gjorde det med den äran! Jag har visserligen bara gjort en pedikyrbehandling tidigare, för drygt 3 år sen när vi var i Tallinn på spa-helg, så jag har inte så mycket att jämföra med. Men den här kvinnan tvättade, skrubbade, filade, klippte, filade, masserade och lackade i en dryg timme - och det var så skönt så jag höll på att somna mellan varven. Den där lugnande plingplong-musiken i bakgrunden gjorde också sitt till.

Helt klart en bra start på min måndagslyx. Sen fortsatte jag lyxandet genom att ta bussen hem, käka tacosrester från igår och krypa upp i soffan och se gårdagens inspelade Wallander-film. Nu slår klockan precis 21.00 och jag tror det är dags att gå och lägga sig. Tidiga kvällar (läs: mycket sömn) är också lyx!

 


2 kommentarer:

Keron sa...

Vilken härlig måndag! Jag har just fått upp ögonen för lets deal också så en pedikyrbehandling hade varit gött! mina fötter ser för hemska ut!

Keron sa...

Fick ett paket idag! Tack så mycket :)