måndag 24 januari 2011

Egentid

Man kan kanske tycka att man borde få nästintill överdos av egentid när man bor ensam. Men jag trivs uppenbarligen så bra med mitt eget sällskap att jag inte kan få nog. ;)

Så efter en (mycket trevlig!) helg då jag varit på vift i princip hela tiden och bland annat roat mig med bebisbesök ute på vischan, 25-årskalas på Österlen, cirkelgym/indoor walking-premiär och långsöndagslunch med mormor och hennes pensionärsvänner kände jag att det var läge att ta vara på sista veckan med 75% arbetstid och bokade in en riktigt slö hemmakväll med mig själv. Därför flyttade jag fram kvällens planerade träning tills imorgon, tog min vanliga promenad hem från jobbet, slängde mig i soffan och läste ut Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (som jag gav mormor i julklapp men som jag var ofin nog att låna innan hon själv hunnit läsa), såg en inspelad film från helgen, åt tacos och såg Biggest Loser på tv. Åhh det är så skönt att bara vara!

Och klockan är inte ens åtta! Vilket innebär att jag hinner med ytterligare lite slötittande på tv - OCH kan gå och lägga mig tidigt. Bingo!

1 kommentar:

mamma sa...

det verkar ha varit en riktigt intensiv helg, det va riktigt skoj att ha er här, ha de gott, kram