lördag 8 augusti 2009

Ispremiär i värmeböljan


Mitt i rådande värmebölja så är det dags för hockeygrabbarna att dra på sig skridskorna. Idag var det dags för ispremiär på Swedbank Arena, och självklart var jag (tillsammans med ungefär 4000 andra som också längtade efter kylan från isen) på plats för att göra en av mina sista insatser som Modo:it innan jag flyttar till "fiendeland"... :)

I år hade de faktiskt tänkt igenom upplägget för dagen, och det började med presentation av guldlaget från 1979 och en intern jubileumsmatch med "gubbarna". Vissa takter satt kvar, men det gick inte alltid så snabbt för Sune Ödling, Tomas Jonsson, Sture Andersson, Robert Frestadius, Per Lundqvist & co. Men så var det ju också 30 år sen de var på topp!

Efter detta var det dags för Tidningen 7 att presentera resultatet från omröstningen "Tidernas Modo-sjua" som pågått under hela förra säsongen. Tidernas bästa Modo:iter, om folket själv får bestämma:

Tränare: Per Bäckman
Målvakt: Sune Ödling
Backar: Mattias Timander och Nicke Johansson
Forwards: Per Lundqvist, Peter Forsberg och Magnus Wernblom

Vid såna här presentationer brukar man ju spara det bästa till sist, och så även denna gång. Efter självaste Peter Forsberg presenterades, till dagens största applåder och TNT-ackompanjemang, the one and only - Magnus Wernblom!

Sen följde presentation av A-laget 09/10 med en del bekanta ansikten och en del nyförvärv, skills competition och avslutningsvis en internmatch förstärkt med ett och annat NHL-proffs.


Så nu har jag fått en liten hockeydos, får se hur långt den räcker innan jag får abstinens där nere i södern...


Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Sara sa...

Ja nog lär du få abstinens där nere nog.... ;)

Keron sa...

När jag gick förbi arenan idag och såg vad som var på g tänkte jag faktiskt på dig och tänkte, kanske är Prralin där och kollar!
Bloggar några dar till från Övik sen beger jag mig 11 mil norrut igen!

Prralin sa...

Sara - Jo finns nog risk för det...

Keron - Haha, gjorde du?! Jag som inte ens visste att jag hade en bloggläsare i Övik (som jag inte redan kände alltså). Synd att jag precis håller på att flytta härifrån, annars hade jag gärna tjingsat på dig! Men du hade ju rätt iaf, jag fanns i arenan. :)

Keron sa...

Alla träningsbloggar jag läser har ju dig på sina favoritbloggar så jag har kollat in din lite nu och då :) Sommarjobbar bara i Övik, men eftersom jag nyss startat min blogg har det blivit en hel del Öviks-bloggande än så länge :)
Lustigt att du också säger det, för så säger de flesta jag känner här i stan. Jobbigare att cykla än att gå.

Anonym sa...

Modo är bäst :-)

BTW 'Biggest loser' utamningen. Du skrev att du funderat på en likande utmaning. Vi kan ju antingen utmana varandra, eller hänga på Sara och Karin genom att sätta samma mål som dem. Det senare var min tanke, men jag är uppen för förslag! :-)

Prralin sa...

Keron - Haha, jaså på så sätt. Välkommen hit. :)

Ofelia - Bra där tjejen, vi kan nog bli bundisar du och jag! :)
Jag håller med du, vi hänger på Sara och Karins utmaning. Kul!!