torsdag 13 augusti 2009

Who is the biggest loser? (v 1)

Who is the biggest loser denna vecka?



Ja, inte är det jag iaf. :) Jag har nämligen inte tillgång till min våg förrän nästa vecka. Och jag har inte sett något resultat än från vare sig min partner in crime Ofelia eller från the real biggest losers Sara och Karin.
(Jag hade visserligen kunnat låna en våg där jag befinner mig nu, men jag tror det blir rättvisast resultat om jag använder mig av samma hela tiden (med tanke på hur mycket olika vågar kan skilja sig) så vägning för min del blir först nästa vecka.)

Däremot tycker jag att jag har en väldigt bra vecka i bagaget, både ur tränings- och matsynpunkt. Inte hundraprocentigt, och två utemiddagar de senaste dagarna - men på en såndär lagom nivå som jag vill ha mitt liv. Mitt nya liv.

Det känns som att det här kan bli nåt bra. Jag känner att jag är på g. Jag har fått tillbaka lusten och känslan att hitta tillbaka till träningen, som jag ju tycker så mycket om när jag väl är där... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

-1,1kg blev det!! Tjohoo. Hade inte väntat mig det efter en träningslös vecka och alldelsens för mkt god mat! Nu siktar vi mot nästa vecka!

Prralin sa...

Härligt Ofelia, nu har du fått en bra start att jobba vidare med! :)

Träningsglädje sa...

kul! förra våren reste jag runt med vågen i bagaget. haha!

vårt inlägg kommer snart. :)

Sara sa...

Kan nog vara klokt o inte låna min våg utan köra på din hela tiden. Spännande o se sen resultatet nästa vecka. Nog tror jag det är lite nog....

Härligt att du känner att du nu är på g. Du har tiden o orken o lusten kommer nog med den.

Lycka till vidare. *pep pep*
Kram