onsdag 12 augusti 2009

Plugg-vila

Tro det eller ej, men idag hade jag funderingar på att ge mig ut i löparspåret och prova på några försiktiga joggingsteg. Det finns en trevlig lagom lång runda runt en sjö i mysig miljö och med härligt mjukt underlag här strax utanför stan, och om det är nånstans jag ska komma igång med joggningen så är det nog där. Bäst att passa på innan jag lämnar stan då alltså!

Men nåt annat som jag också måste fixa innan jag lämnar stan är att bli klar med distanskursen i marknadsföring. Jag har sista inlämningsuppgiften kvar (snart klar) och sen måste jag göra slutprovet på plats här i Övik, vore ju alltså mycket smidigt om jag hann med det innan jag far härifrån.

Och eftersom jag kom igång bra med pluggningen i förmiddags tänkte jag att det var bäst att smida medans järnet är varmt, vem vet när pluggsuget kommer på besök nästa gång... Men nu måste jag avsluta för dagen för att hoppa in i duschen, snart ska jag ut och äta med några kompisar och därefter på bio och se "Sommaren med Göran". Blir nog en trevlig kväll, väl värd efter dagens plugg!

Och löparspåret finns säkert kvar imorgon också...

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

tack för alla dina fina tips! vi bokade boende på karnelund (är det ok?). valde mellan att bo på spa-ställe eller mer bnb-stuk men jag röstade för alt 2 så då blev det så. min fråga är nu: var ska man äta middag och sådant? tar gärna tips på restauranger. har hört om en pizzeria på f men finns det mer förutom det?