fredag 14 augusti 2009

Lidingö Tjejlopp?

Nu behöver jag hjälp från någon som känner till banan för Lidingö Tjejlopp. Jag har hört att det är ganska kuperat, men det är ungefär allt jag vet...



Med tanke på min (obefintliga) "löparbakgrund", är det bara korkat eller kan det fungera motiverande att ge sig på detta den 27 september? (det är ju inte evigheter kvar att träna, men det är inte heller imorgon)

Det är nämligen så att några av mina Öviks-vänner som kör Tjejklassikern ska ner till Stockholm och springa detta lopp, och vi tänkte dra ihop en liten Öviks-reunion i storstan denna helg. Och om man ändå är där kanske man lika gärna kan försöka ta sig runt? Eller är det dumt?


Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer:

Sara sa...

Låter spännande. Jag står bredvid o hejjar på. Det lovar jag... Eller ska jag ge mig på det också - jag är ju även där...?!

Träningsglädje sa...

banan är jättefin i terrängspår, så det går ju lite upp och ner. vad jag minns finns det tre jobbiga backar, och det är ju inte så många. :) precis i början är den brantaste, men då är man ganska pigg. men bli inte rädd för resten av banan är inte som början. någonstans efter dryga halvan kommer abborrbacken som ALLA pratar om. men om du går i den så är det ingen fara. du kommer i alla fall springa ikapp resten sedan. :) sista jobbiga backen är egentligen inte alls jobbig om den hade varit i början av loppet, för den är varken särskilt brant eller lång. den är mest en liten kulle som råkat hamna på slutet. klart du grejar att ta dig runt, se det som en kul utmaning som tar dig till toppformen!!

Prralin sa...

Träningsglädje - Tack för bra info, då vet vi hur vi ska ta oss an backarna! Jag tror nog att jag kommer anmäla mig, när jag ändå är där är det ju lika bra att hänga på. Sen hur snabbt det går blir ju en annan femma, målet blir att ta sig runt. :)

Anki sa...

Nu ligger jag kanske en månad efter men ett tips om du vill se banan för Lidingöloppet är att kolla in den här länken:
http://se.running.adidas.com/lidingoloppet.asp
Där filmar de hela banan från början till slut..:)