söndag 19 december 2010

Julklappsverkstad

Idag har det varit julklappsverkstad hemma hos mig. Kombinerat med tvätt- och städinrättning. Men nu ligger julklapparna prydligt inslagna och nerstoppade i kassen som ska transportera dem till stugan om några dagar, den senaste dryga månadens tvätt är på plats i garderoberna igen och dammråttorna ligger i dammsugarpåsen där de håller sig i bättre schack än under soffan och i hörnen. Nu har jag till och med tagit mig en paus i soffan för att njuta av den nystädade lägenheten och tända fjärde ljuset i adventsljusstaken!

Årets julklappar blev svart/rosa. Jag hittade ett rasande snyggt julklappspapper på Rusta tidigare i höstas, och sen har jag letat som en galning för att hitta fler rullar - och häromveckan fick jakten äntligen resultat och jag hittade två rullar till. Efter frenetiskt rotande i alla julklappspapperlådorna. Jag gillar färgerna, det grafiska och bokstäverna - och dessutom passar det utmärkt i färg till det rosa presentbandet jag köpte på Kiviks marknad i somras!

Det saknades bara en liten kisse som satt och lekte och drog i banden på golvet under tiden jag försökte slå in, så som det brukar vara. Men jag skickar upp lite presentband till dig i himlen Fritzen så du får busa...

1 kommentar:

Sara sa...

lill-fritzen..... saknar honom så!