onsdag 8 december 2010

Lucka 8 - Det här ser jag på tv

Jag ser nästan inga serier på tv och hänger inte alls med när kollegorna diskuterar händelseutvecklingen i Lost, Desperate Housevifes, True Blood, CSI - eller ja, allt vad det nu heter. Men därmed inte sagt att jag inte tittar på tv.

Favoritprogrammet är utan tvekan Bygglov eftersom Mija Kinning är min stora (inrednings-) idol. Hon är både smart, snygg och är en fantastisk inredare helt i min smak. Dessutom är hennes sidekickar i form av Matte och Willy så jäkla sköna. Men just nu är det ju lite klent med Bygglov på tv, så då följer jag istället Biggest Loser slaviskt på femman. Det har jag gjort de senaste två säsongerna vilket innebär att varje måndag-torsdag mellan kl 19-20 varit helig typ det senaste halvåret. Tur det finns video (japp, jag använder mig fortfarande av gammal hederlig vhs!), annars hade man ju aldrig fått något annat gjort. ;)

Dessutom missar jag ogärna Lyxfällan, Robinson (ja, jag erkänner!) eller Idol. Program som jag ser lite då och då är tex Äntligen hemma, Förkväll, Ensam mamma söker och Bonde söker fru. Och så förstås söndagsfilmen på TV4, även om man nästan alltid har sett filmen i fråga redan så hör det liksom till...

2 kommentarer:

Keron sa...

Använder du VHS!! Är du intresserad av en Yoga-film (casalls poweryoga). helt oanvänd och inplastad! Köpte den begagnad i tron om att det var en dvd...

Prralin sa...

Haha, ja visst är jag stenålders! (fast jag får väl förtydliga att jag faktiskt har dvd också, men ingen inspelningsbar sådan så den saken sköter vhs:en) Yogafilm kanske inte skulle vara så dumt, du kan få maila mig om det om du vill!