söndag 18 december 2011

Lucka 18 - Det här ser jag på tv

Jag ser ganska mycket på tv. Men oftast "multitaskar" jag och gör en massa andra saker samtidigt, så ofta vet jag inte vad jag egentligen har sett. Men tv:n är nästan alltid på när jag är hemma. Lite som sällskap, något som rör sig och låter. Typ.

Jag följer inga serier, och har nästan aldrig gjort. Ser nästan bara på svenska program typ Bygglov, Arga snickaren, Lyxfällan, Äntligen hemma, Leila bakar, Sommar/Jul med Ernst, Så mycket bättre, Fyra stjärnors middag osv. Det är mycket inredning/fix och "hemma hos" där man får lära känna människorna bättre, nu när jag tänker efter.

Och så gillar jag att se på film. Jag är en typisk "se film på tv"-tjej. Jag går inte speciellt ofta på bio, jag hyr film max ett par gånger om året och jag har aldrig laddat ner en film. Jag kan sällan diskutera film med någon "filmintresserad" eftersom jag inte kan något om skådespelare och knappt kommer ihåg vilka filmer jag har sett och än mindre vad de handlar om. Men ändå tycker jag väldigt mycket om att se på film. Så jag brukar se och spela in lite filmer som går på tv helt enkelt. Även här är det mycket svenskt när jag tänker efter, jag tillhör den där skaran som gillar Beck, Wallander, Huss och allt vad de heter. Antagligen inga kvalitetsfilmer, men så länge de roar mig så är jag nöjd. Eller fyller en funktion. Funktionen att jag får ligga i soffan ett par timmar och koppla av.

Inga kommentarer: