lördag 3 december 2011

Lucka 3 - Ett foto i timmen (EFIT)

Kl 9. Uppstigning och frukostfixande. Är i stugan sen igår kväll tillsammans med mormor och morbror. 

Kl 10. Melodikrysset. Det hör till när man är i stugan. Vi klarade det utan problem denna gången. Eller ja, "vi och vi", min insats var väl inte så mycket att skryta med.

Kl 11. Diskar upp efter frukosten och gårdagens middag. 

Kl 12. Jag drar fram jullådorna och morbror byter till vinterdäck på mormors bil. Vi är i stugan denna helgen för att julpynta och förbereda inför julfirandet. Nästa gång vi kommer hit är det jul!

Kl 14. Fikapaus och skidskytte på tv.

Kl 15. Resten av ligan (dvs kusin x 2 och deras mamma, tillika morbrors fru) kommer. De har hittat "snöövertäckta bilar" i affären, och det måste vi förstås prova. 

Kl 16. Strömavbrott. Tur vi har tagit fram lite ljus under julpyntandet. Och att vi kan spela Wordfeud med varandra.

Kl 17. Kusinen provar julgranskulor som örhängen. Hon brukar pynta sig med det såhär i juletider. Hon är ungefär lika knäpp som jag. ;)

Kl 18. Färdigjulpyntade. Jag och kusinen kombinerar Wordfeud-spelande med att koordinera allas önskelistor. Alla måste ju få sina önskelistor uppfyllda, men utan att få dubletter. Det är en konst i sig. Julklappskoordinator skulle jag kunna tänka mig att bli när jag blir stor. 

Kl 19. Tacos!

Kl 20. Kusinfirman bakar pepparkaksmuffins. 

Kl 21. Pepparkaksmuffinsfika till Så mycket bättre på tv. 

Kl 22. Är tomten på väg upp till skorstenen?

Kl 23. Kusinen facebookar och vi andra kollar på No country for old men på tv. Ytterst skum film. Den här gången också.

Kl 24. Eller snarare 24.30. Läggdags. Och iPhone-laddardags. Den har jobbat hårt med Wordfeud idag. (Nån som vill utmana mig? Petralin at your service.)

Kl 01. Eller snarare 01.30. Kan inte sova. Är pigg (och glad) som en mört. Men slocknar en kort stund senare. Så jag var nog trött ändå.

Inga kommentarer: