lördag 25 augusti 2007

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nu är kl 9 o jag skulle ha varit på Fysisk aktivitet och hälsa-kursen. Det är jag uppenbarligen inte. Får inte tag på mitt kurssällskap (tillika chaufför), eftersom hon inte svarar när jag ringer så sover hon antingen som en stock eller så är hon helt enkelt inte hemma... Och eftersom jag inte har någon bil själv kan jag inte ta mig dit. =(
Jag hade kunnat ta cykeln om jag varit förberedd på det, cyklat i tid och tagit reda på vägen ordentligt. Men sånt är livet.

Plan B är att jag ska gå o träna istället, Forza är en av höstens nyheter på mitt träningsställe så det tänkte jag prova på idag. Dock känner jag mig inte helt laddad, jag åt en lite för mastig frukost för träning så tätt inpå känner jag (åt ju frukosten efter förutsättningarna att jag skulle klara mig ganska länge på den eftersom jag var tveksam till om jag skulle hinna med nån lunch mellan kursen o jobbet). Nåja, nu gör jag det bästa av situationen!

Känner mig för övrigt oförskämt pigg med tanke på att jag klev upp kl 3 inatt o såg på friidrott. ;) Somnade dock till lite under höjdhoppet, men vaknade precis lagom till att Carro klarade 1.95. Well done!

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Forza låter spännande!! men exakt vad är det?!

Anonym sa...

Emelie > Forza-inlägget är nu uppdaterat med lite länkar där man kan läsa mer om vad Forza är!

Anonym sa...

Aj vad tråkigt med kursen.. hoppas du inte missat för mycket. du får skälla lite på kompisen nu :p

Anonym sa...

Sofie > Kompisen har fått som "straff" att se till att fixa kurslitteraturen åt oss o ta reda på vad vi missat - så snart är vi på g ändå! =D