lördag 25 augusti 2007

Mitt träningsschema

Det här är vad jag har att välja på på mitt träningsställe, bara så ni vet... ;)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Då har du en del att välja på då :-)
Får jag bara fråga angående dian träningsresultat i högerkanten. Har du alltså lagt till det till tabellen i kodmodulen? Måste du gå in där och skriva dina resultat varje gång eller hur fungerar det? HTML kunde jag någlunda en gång i tiden, men stilmallarna har jag inte hållt på med så mycket.

Anonym sa...

Ofelia > Jag är som sagt inte så haj på hur det funkar hos webblogg. Men på blogger har jag möjlighet att lägga till olika "funktioner" i högerspalten o där har jag helt enkelt lagt till en "textruta" där jag klistrat in kod för tabell. Sen går jag in i själva koden för tabellen o ändrar/lägger till. Om det är det enklaste vet jag inte, men så gör jag iaf! =)

Anonym sa...

härligt med såmycket att välja på!! =) ombyte förnöjer!

Anonym sa...

Hej!
Letade runt lite i din blogg. Har du lagt ut några delmål eller mål för dig själv? Vore kul att läsa i såfall. Känner du någon skillnad i kondition ex emplvis sedan du började? Du tränar ju en hel del.

Anonym sa...

Emelie > Ja jag tycker höstens schema ser rätt bra ut faktiskt, finns pass ganska många dagar som passar både om jag jobbar till kl 17 och till kl 18.

Anonym sa...

Ofelia > Jag har inte skrivit upp några mål än, tänkte ta det lugnt i början o känna mig för lite. Men det kommer nog att komma nån form av mål inom en hyfsat snar framtid, ska bara fila på det lite... ;)
Vad gäller konditionen så visst känns det skillnad (jag orkar tex en timmes spinning återigen vilket jag inte kände mig redo för när jag var i sämst form), men det hade varit roligt att "mäta" på något sätt.

Anonym sa...

vad kul =) då får du se till att testa allt!

Anonym sa...

Afro Power Dance och Forza!?
.....Arrrrgh, nu blir jag gryyymt avundsjuk! Det finns inte här hos mig, men vill så hemskt gärna prova på det!!!

Anonym sa...

Cizzi > Jag ska försöka göra mitt bästa! =)

Anonym sa...

Bille > Ja det är kul när nyheterna (några år i efterhand) når ut till de mindre städerna också. =D Jag har som sagt provat Forza, Afropower dancen går tyvärr för tidigt så det kommer jag inte ha möjlighet att gå på. Men om man har tur kan man skarva nån gång så man får prova iaf! =)