tisdag 21 augusti 2007

Spinningtrötta ben

Då var man back at work - igen. Mycket flängande fram o tillbaka nu. Det brukar ha en tendens att samlas på hög med jämna mellanrum, självklart är det roligt och trevligt att byta miljö och se sig om - men det är också otroligt skönt att få komma hem till vardagen och rutinerna igen. (Dock är det inte lika roligt att ha en halvuppackad väska och grejer som ligger överallt i väntan på att återgå till sin riktiga plats... eller i väntan på att packas om till nästa väska...)
Tom skönt att komma tillbaka till jobbet faktiskt. Nu kommer det också att dra ihop sig till lite nya utmaningar under hösten... Wish me luck!

Slutade kl 17 idag. Det är konstigt så snabbt man vänjer sig vid nya rutiner. Tidigare jobbade jag nämligen till kl 17 varje dag o då kändes det ganska länge, och när det blev tal om att behöva jobba ända till kl 18 kändes det som en eeeeevighet och jättedrygt... Men nu när nya schemat säger 17 varannan vecka och 18 varannan vecka - då känns det plötsligt som att det är jättetidigt att sluta redan kl 17. Vilket lyx!
Summa summarum så förde ju utökningen av schemat egentligen med sig en positiv effekt, att man uppskattar varannan vecka mer än vad man gjorde tidigare när samma sak var varje-dag-rutin. =)

Nåja, eftersom jag slutade så tidigt så hann jag ju hem en sväng mellan jobbet och träningen.
Träningen idag bestod av ett 60 min långt TC distans pass. Lite lägre intensitet än "vanlig" TC, men längre låtar och mer uthållighet. Första halvan kändes ganska lugn, men sen drog hon på... 15-minuters låtar är inte att leka med. Men roligt är det - efteråt iaf!
Nu känns dock benen lite sega efter två spinningdagar, så ett par träningsfria dagar kommer nog ganska lämpligt nu (pga en upptagen kväll imorgon och inget pass som passar på torsdag, ev kan jag smita lite tidigare på fredag för ett pushpass, o lördag jobbar jag). Det får bli en eller annan promenad istället!

PS. Tallinn-resan är nu uppdaterad med bilder och lite mer information!

Dagens träning: Spinning 60 min (TC distans).

Dagens matsedel:
Frukost: Fil med müsli, grovmacka med keso och makrill.
Mellis: Färdigmacka med ost/skinka/sallad/tomat (födelsedagsfika på jobbet).
Lunch: Fiskwok med wokgrönsaker och nudlar.
Mellis 1: Två fullkornsskorpor.
Mellis 2: Päron, banan. (före träning)
Middag: Fil med müsli, grovmacka med keso och makrill, nektarin. (efter träningen)
Kvällsfika: En näve valnötter.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du och jag verkar ha ungefär samma utgångspunkt och mål *ler* av vad jag förstår av din beskrivning av dig. Jag har låång väg kvar innan jag kan skryta med att vara i form, men är på god väg! Så verkar du också vara! Skoj :-)

Anonym sa...

Ofelia > Ja, jag tycker också att det låter som att vi har ungefär samma utgångspunkt - kul med en jämlike! Vi får peppa varandra! =)

Anonym sa...

låter som ett trevligt pass =)

Anonym sa...

Ja det är skönt med lite förändringar ibland! Man tröttnar ju så fort annars :p Bra jobbat med träningen!

Anonym sa...

Det passet har jag också tänkt prova. Vilken dag är det? Kanske blir redan till veckan..