fredag 24 augusti 2007

Friidrotts-VM ställer till det

Jag behöver fler timmar på dygnet. Jag hinner inte alls med allt jag vill när jag jobbar till kl 18 på kvällarna. (jo det här var min 17-vecka egentligen men pga andras sjukdom o lite annat så har det blivit till 18 istället...) Följdaktligen har det inte blivit någon träning idag heller. Gick förbi affären o handlade på vägen hem och innan jag kommit i ordning hemma o fått maten färdig så var ju kl 20. Och då ville jag se friidrottsstudion!

Imorgon kommer jag inte heller hinna träna (först Fysisk aktivitet och hälsa-kursen, sen jobba, sen räkfrossa...) och på söndag funderar jag på om jag ändå ska byta ut TC Pushen mot en prommis, detta eftersom passet kommer att krocka med lite friidrott som jag skulle vilja se på tv. För det lär ju inte vara speciellt mycket från det här VM:et som man kan se live, med tanke på tidsskillnaden från Japan - allt går ju nattetid eller dagtid i princip. Inatt ska jag dock ställa klockan på 03.00 o se om jag orkar kolla lite på sjukampen.
Nåja, framtiden lär ju utvisa vad som händer...

Nåt annat som jag ska försöka hinna med i helgen är att laga mat. Matlådorna i frysen har sinat i veckan och jag märker på min kvällshunger att det inte är ok med gröt eller fil till middag. Men på kvällarna efter jobbet får man välja mellan antingen matlagning eller träning, båda delar hinns tyvärr aldrig med. (om man vill hinna få i sig mat innan det är dags att gå o lägga sig alltså...)
Så på söndag hoppas jag hinna med att fixa lite fler matlådor. Jag började redan ikväll med en god tacopaj (gjord på ett recept jag snott av Cizzi) som gav middag ikväll och tre matlådor till frysen.

Dagens motion: har mest bestått av ett evigt städande och röjande och sorterande på jobbet. (ett i vanliga fall väldigt stillasittande jobb, men idag har jag inte suttit ner långa stunder - iaf lite vardagsmotion!)

Dagens matsedel:
Frukost: Fil med müsli, grovmacka med ett kokt ägg.
Mellis: Banan.
Lunch: Köttfärslimpa med fetaost och oliver, klyftpotatis, sallad, nektarin.
Mellis 1: Två fullkornsskorpor med ost, lite salta rostade sojabönor.
Mellis 2: Ett äpple.
Middag: Tacopaj med sallad och tomat.
Kvällsfika: Smoothie fredagslyxvariant gjord på halvupptinade jordgubbar, en halv banan, vaniljyoghurt och en klick vaniljlättglass. Mums!

1 kommentar:

Anonym sa...

ja du det är trist nör man inte hinner träna så mycket som man vill.. men såär livet.. men kan man inte tröäna får man vara extra noga med maten! och du verkar äta riktigt bra!!