fredag 10 augusti 2007

Oboy vilket vackert väder!

Solen skiner idá! Det är jätteskönt, för annars hade jag nog varit lite deppad idag har jag en känsla av, med tanke på att jag hellre hade varit någon annanstans...
Men eftersom det var vackert väder när jag vaknade imorse så packade jag snabbt ihop ryggsäcken o drog (läs: cyklade) till stranden, där jag började med ett skönt o svalkande dopp o sen låg jag o stekte 4-5 timmar. Sen fick jag lov att bika hem igen så jag hann till pushen...

Egentligen skulle man utnyttja den här vackra sommarkvällen också till något annat än att ligga inne på soffan, men jag känner mig rätt färdig efter dagens aktiviteter o känner dessutom att jag faktiskt har varit ute ganska mycket idag, så jag ska bara hoppa in i duschen o sen ska jag ta o slänga mig på soffan.

Dagens motion: Cykling 65 min, Push 55 min, promenad 20 min.

Dagens matsedel:
Frukost: Osötad grovmacka med keso och kalkon. Fil med müsli (har gjort en egen variant, köpte färdig osötad müsli och så har jag blandat i bitar av torkade äppleringar, torkad aprikos och valnötter).
Mellis: Päron.
Lunch: Grönsallad med tomat, några skivor kalkonkött och keso. Banan.
Mellis: Banan innan träningen.
Middag: Fetaostfylld köttfärslimpa med hemmagjord klyftpotatis och grönsallad. (från igår)
Kvällsfika: Päron + jordgubbssmoothie (frysta jordgubbar mixade med lätt vaniljyoghurt)

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med sol!! Fast jag brukar inte kunna träna efter solande då jag blir så dåsig, även om jag dricker litervis med vatten och äter :p Bra jobbat!!