torsdag 30 augusti 2007

Höstpromenader

Det är bara att gilla läget, axeln vill inte va med i leken. Som det känns nu så finns det inte ens möjlighet att jag skulle kunna tjuvträna den även om jag velat, den säger helt enkelt ifrån att nu är det nog. Jag har fått en amatördiagnos att jag troligtvis överansträngde axeln i lördags på forzan o nu har fått nån form av inflammation i densamma. Jag förstår mig som sagt inte på sånt här, men det låter som en ganska trolig diagnos... För så mycket som att det inte är bara "vanligt ont" förstår jag...

Jaja nog tjatat om det. Jag gör det bästa av situationer o satsar på härliga höstpromenader istället! Dock måste jag lära mig att klä på mig lite bättre, men annars är det riktigt härligt att vara ute o promenera om kvällarna (speciellt när man har prat-sällskap med sig, då går tiden så fort!).

På tal om fort så går dagarna o veckorna också fantastiskt fort... Imorgon är det fredag igen! Tycker inte jag har hunnit med nåt vettigt på jobbet den här veckan. Det enda jag gjort är att städa, sortera, flytta o slänga saker tycker jag... Men jag tror det är värt att lägga ner den här tiden på detta - jag har flyttat till ny plats på jobbet o övertar en plats/position som länge legat i dvala, rensning behövs!

Dagens motion: 75 min promenad (hyfsat tempo, men inte riktigt för att kallas "rask" tycker jag) med prat-sällskap.

Dagens matsedel:
Frukost: Lätt vaniljyoghurt med müsli och hallon, grovmacka med keso och makrill.
Mellis: Fullkornsskorpa.
Lunch: Tacopaj med sallad, en nektarin.
Mellis: 2 fullkornsskorpor, en banan.
Middag: Fiberhavregrynsgröt med kanel, banan och mjölk, en grovmacka med keso.
Kvällsfika: Nektarin.

3 kommentarer:

Anonym sa...

bra att du är förnuftig och vilar axeln1 läskigt om den skulle bli riktigt trasig! bra att man kan ta prommisar i stället, de klarar man ju alltid! så länge man inte har fötterna i gips vill säga! =)

Anonym sa...

Bra att du lyssnar på kroppen och att du hittar andra former av motion. Ibland är det lätt att man skiter i allt, för att man inte kan göra det man vill. Och nu är det ju helt fantastiskt att vara ute, det är fortfarande hyggligt varmt men luften är klar och härlig. Me like :-)

Anonym sa...

Bra att du väljer en annan motionsform och kör på! Kul me lite nytt på jobbet! :)