tisdag 21 augusti 2007

Recepttips till matlådor

Förresten, så börjar det sina på färdiga matlådor i frysen hos mig - och det är alltså dags till helgen igen att kocka lite och fylla på!
Kanske någon som har ett bra recepttips att dela med sig av??

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

det ska jag definitift göra!! fin blogg förresten! förresten ser jag i förr inlägget att du skrivit hur många bloggläsare du haft den dagen, var ser man det?! vill oxå kunna se!!

Em Löfgren sa...

tack förresten för snälla kommentaren i min blogg! det värmer! =)

Anonym sa...

Jag tycker det är så snyggt att kunna ha veckans träningspass i bloggen på höger sida som du har...Den blogg jag har är ganska begränsad, finns nästan inga "extra" funktioner. Lite trist, men nu känns det ju jobbigt att byta blogg så jag blir nog kvar.

Anonym sa...

Emelie > Jag har registrerat min blogg på http://susnet.se/tjanster/ och har därifrån fått tillgång till de räknare som du hittar nere i högerspalten på min blogg. Det är lätt och smidigt!

Anonym sa...

Ofelia > Det är gjort med lite html-kodning för att fixa tabeller, lite trix är det men tycker också att det blir ganska överskådligt. Återstår bara att fylla tabellerna med massa träningspass! =D

Anonym sa...

AHA...! SÅ du menar att jag också förmodligen skulle kunna fixa till något likande i min blogg? Det är ju just det att det blir så överskådligt. Och i min blogg kan man inte heller ha under kategorier (dåligt) så det skulle vara skoj att ha det så...Hmm...Är ingen fena men satt och laborerade en del i går och börjar fatta lite hur allt hänger ihop. FAst det är ju en bit kvar till att kunna koda ...hehe. Men en tabell skulle jag säkert kunan fixa.hmmm! :-)

Anonym sa...

Ofelia > Ja det är bara att prova sig fram, lycka till! =)