fredag 10 augusti 2007

Stegräknare Omron Walking Style II

Jag har blivit tipsad om denna stegräknare, tycker den låter ganska ok men är naturligtvis nyfiken på om någon annan har erfarenhet av den - eller andra tips att komma med?
Jag tycker det verkar praktiskt att kunna ha den i fickan tex, men vet inte om det påverkar tillförlitligheten?
I somliga test på nätet har den fått bra betyg o i andra mindre bra...
(Den kostar ca 350 kr och det är väl där ungefär nånstans som min budget ligger, såvida inte nån har ett jättebra tips om nåt annat att komma med!)

Stegräknare Omron Walking Style II
Denna nya generation stegräknare är någonting alldeles extra. Genom en helt ny unik teknologi kan du hänga stegräknaren runt halsen, lägga den i byx eller jackfickan och faktiskt även ha den i väskan. Den är validerad av finska UKK institutet vilket är ett bevis på dess enorma exakthet och precision. Förutom att räkna dina steg och hur långt du gått får du även veta hur många kalorier och hur mycket fett du har förbränt. Den har även en ny funktion som kallas "Aerobic Step" vilket innebär att den lagrar tiden när du anstränger dig lite mer än vanligt.

Funktioner:
Stegräknare
Distansmätare
Kaloriförbrukning
Förbrukad
Fettvolym
Aerobic Step Funktion
7-dagars Minne
Klocka

Batteri: CR2032
Mått: 47x66x16 mm
Vikt: 32 g

http://www.stegraknare.se/

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Den låter ju bra i alla fall! :) Jag skulle också vilja ha en som mäter kalorier, har bara en billig skit som BARA mäter steg och dessutom är lite opålitlig :p Säg till när du hittat en bra! :)

Anonym sa...

Sofie - Jag har fått span på en till, men den är snäppet dyrare... men jag lovar att meddela när jag bestämt mig! Och framför allt när jag testat och vet hur det funkar... ;)

Anonym sa...

Har precis den, bästa stegräknaren jag någonsin ägt. Lyssna inte på de dåliga recensionerna!!!

Anonym sa...

Ingrid > Tack för tipset!

Anonym sa...

Hej!

Antar att du redan har hunnit köpa en egen stegräknare. Jag har själv en Omron och har precis i dagarna bestämt mig för att börja sälja dessa (till det bästa priset i Sverige = 300 kr ink frakt). Om du är intresserad eller vill veta mer kontakta mig gärna joanna@livsvinst.se

Hälsningar
Joanna (-75 kg)
www.livsvinst.se

Hannes sa...

Den bästa stegräknaren jag nångonsin haft