lördag 25 augusti 2007

Forza

Mina armar och axlar kommer antagligen att skrika imorgon!
Forza var ingen lekstuga direkt... Men väldigt roligt - och jobbigt, rekommenderas varmt. Dock är jag lite osäker på om det egentligen är så bra för mina krånglande axlar, det är ganska mycket snabba och häftiga rörelser som axlarna får jobba med. Kände att det knakade till ett par gånger. Får se hur de känner sig imorgon som sagt...

Efter träningen har jag också hunnit va o jobba 3 timmar (på mitt extraknäck) o nu börjar jag känna mig lite småseg efter nattens friidrottstittande... så jag tror jag ska lägga mig på soffan o slumra en stund innan kvällens aktiviteter börjar.

Dagens motion: Forza 45 min.
Mer information om vad Forza innebär kan man läsa här eller här tex.

Dagens matsedel:
Frukost: Fil med müsli o en halv banan, grovmacka med ett kokt ägg.
Lunch: Tacopaj med sallad. (orkade bara halva portionen så frukosten var nog rätt stadig)
Mellis 1: Knappt 1/4-dels wienerbröd (fika på jobbet), en banan.
Mellis 2: Ett äpple. Jordgubbssmoothie.
Middag: Räk- och kräftfrossa på ett Gästgiveri. (räkor, kräftor, bröd, sallad, gurka, aioli - den godaste jag någonin ätit!)

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Forza är inte att leka med ;-) Har testat en gång och fick grym träningsvärk i armarna. Tyckte dock att passet var lite småtråkigt, fast som sagt väldigt bra överkroppsträning! Omväxling förnöjer! :-)

Anonym sa...

Ofelia > Första minuterna tyckte jag också det kändes lite segt, men sen när de olika rörelserna sattes ihop till block o serier med tempo så blev det roligare. Kommer säkert prova flera gånger!

Anonym sa...

Det låter häftigt med Forza!

Anonym sa...

Sofie > Jo Forza var roligt, men med facit i hand så var det nog ingen lämplig träningsform för mig... men det är ju lätt att va efterklok.