söndag 26 augusti 2007

VM-guld och hemlängtan

Jodå, lite träningsvärk har allt axlar/nacke/överarmar/underarmar idag. Inte så lite heller... Det gör ont överallt så fort man rör sig, men det värker iaf inte. Så: vill man ha en effektiv träningsform för axlar/armar - då rekommenderar jag Forza! =)

Dagen har mest ägnats åt friidrottstittande och Klüft-hejande. Men när guldet var bärgat så tog jag mig även i kragen och lagade lite mat till matlådor. En fetaostgratinerad kyckling med hemmagjord klyftpotatis (inte provsmakad) och thailändska fiskbiffar med råris blev det. Nåja, fiskbiffar stod det i receptet iaf men jag lyckades inte få det till några biffar så hos mig blev det en fiskpytt istället. Men smaken var det iaf inget fel på.

Har också hunnit med en 70 min lång rask promenad kring ett spår som är ca 7 km. Det var riktigt skönt att komma ut. Sen ringde mormor o jag fick värsta hemlängtan och flyttångest igen. Åhhh jag vill kunna umgås med min släkt när jag vill - och jag saknar kattungarna fantastiskt mycket!

Men jag antar att det är såna här situationer då jag ska vända mitt tänkade till positivt, o inte gräva ner mig. Känner dock inte att jag har nån energi att orka med det just nu. Jag funderar på att gå o lägga mig istället...

Dagens motion: 70 min rask promenad.

Dagens matsedel:
Frukost: Fil med müsli, en banan.
Mellis: Ett äpple.
Lunch: Tacopaj med sallad och tomat. (andra halvan av lunchen jag inte orkade igår)
Mellis 1: En banan, en näve valnötter.
Mellis 2: En nektarin.
Middag: Thailändsk fiskpytt med råris, en tomat. Nektarin till efterrätt.

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

7o min promead ä inte illa! :-)
Jag känner igen det där med att ha en bit hem till släkt och vänner. Är det jobb/studeier som gör att du bor på annan ort?

Anonym sa...

Ofelia > Det är både och kan man väl säga, det var studier (bla) som fick mig att dra långt hemifrån o nu är det jobb som fått mig att stanna kvar...

Anonym sa...

Samma som för mig så :-)