torsdag 9 augusti 2007

I'm back on track!

Sådär ja, då var det slutdaltat! Senaste dagarna har väl blivit lite väl slöa o slappa både vad gäller motion och mat. Även om det är några dagar kvar av semestern är jag nu hemma igen där jag själv kan välja lite mer hur dagsupplägget ska se ut, så nu är det hårdkörning som gäller över helgen! :)

Igår kväll kände jag mig dålig, febrig o mådde illa och kunde inte äta nåt av den goda maten som mormor o morfar kockat till... :( Det var säkert nån kombination av dålig mathållning, för lite rörelse, mycket sol o lite vatten, resfeber och depp över att behöva åka. Kände mig fortfarande lite konstig imorse (men å andra sidan så vet jag inte hur man brukar må kl 4 på morgonen då jag försöker undvika att vara vaken vid den tiden i största möjliga mån) men det känns som att det börjat rätta till sig nu iaf. Det blev en tupplur vid hemkomst för att ta igen lite osoven sömn och sen lånade jag en bil o drog till affären för att bunkra upp med ett bra matlager!

Och träningen drog jag igång med en rivstart efter semestrandet, dubbelpass på spinningen blev det idag. Första passet gick riktigt bra (det var dock grymt svettigt!) men sen andra passet kändes både benen och huvudet sega, och med tanke på hur jag mådde igår så tog jag det lite lugnare än vad jag kanske hade önskat. Men 60 min cykling blev det hur som helst! Plus 20 min promenad till o från gymmet (det kanske är fusk att räkna såna småpromenader, men all rörelse är ju bra rörelse o nog känns det lite mer peppande när det ser ut som att man rört mer på sig?! ;)

Dagens motion: 60 min spinning (TC1 + TC2), 20 min promenad.

Dagens matsedel:
Frukost 1: Grovmacka med smör, ett halvt glas proviva (i ottan ca 4.30 - behövde nåt i magen eftersom jag inte åt nåt igår kväll men vågade inte äta för mycket eftersom jag inte visste hur jag mådde)
Frukost 2: Köpmacka grovis med skinka, ost och sallad + en banan (i väntan på Arlanda ca 8.30)
Lunch: Pasta/kasslergratäng
Mellis: Apelsin + 3 valnötter
Middag: Fetaostfylld köttfärslimpa med hemmagjord klyftpotatis och sallad.
Kvällsfika: Några bitar fryst mango.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som om jag stannat av i nedgången...
Har du kollat in vågen på senaste?

Fast iofs så rör jag mig för lite, måste börja cykla eller nåt.

Keep it up!
Bantarkramar
R (photo)
Ps. Jag drog en kopia på fetaköttfärsen, ska laga den till dom på jobbet i morrn. Tack! Ds.

Anonym sa...

R - Nope jag har inte kollat vågen på ett tag, jag har ju fuskat lite under semestern... Men på måndag är det vägning igen, vilket innebär hårdkörning över helgen för att kunna hoppas på det bästa! ;)
Hoppas "jobbet" gillar fetaköttfärsen, det gjorde jag iaf!