onsdag 15 augusti 2007

Power Strike comeback

Idag har maten blivit lite konstig, dels för att jag vill "äta upp vad som finns i kylen" (ska åka bort imorgon över helgen) och dels för att tiden gick lite för snabbt mellan jobbet o träningen så jag hann inte äta ordentligt där innan som jag tänkt mig, o jag tyckte det blev för sent att vänta med "riktig middag" till efter träningen...

Träningen idag bestod av Power Strike Impact. Jag har inte gått regelbundet på det på säkert ett halvår, o inte alls de senaste månaderna. Förra hösten däremot gick jag nästan varje vecka. Men sen kom det en massa grejer emellan o regelbundenheten kom av sig o likaså formen, och sen har jag inte tyckt att det varit så kul att gå på Power Strike när man inte orkar så mycket som man vill.
Spinning känns som bättre "få upp flåset-träning" där man lite lättare kan anpassa det efter dagsformen, på Power Strike kan man inte göra mycket annat än ge järnet...
Men idag kände jag alltså att formkurvan börjar peka på rätt håll så det var dags att ge sig på det igen! Och roligt var det, det kommer nog snart bli en regelbundenhet igen!
Det värsta är att det är så många pass jag vill ge regelbundenhet så jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med...

Nu väntar en dusch o sen måste jag börja packa, igen...

Dagens träning: Power Strike Impact 60 min.

Dagens matsedel
Frukost: Fil med müsli och jordgubbar, 1 kokt ägg.
Lunch: Kycklinggryta med selleri, paprika + vit fiberpasta. Morot. Päron.
Mellis: 2 fullkornsskorpor med ost.
Kvällsmål 1 (före träning): Jordgubbssmoothie (frysta jordgubbar, lättmjölk, vaniljyoghurt, fiberhavregryn), 1 kokt ägg.
Kvällsmål 2 (efter träning): Fil med müsli och några extra valnötter.

Andra bloggar om: , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som att du haft en riktigt bra kost och träningsdag! Härligt :-) Jo det är nog både inspirerande att skriva (sätter i gång det egna reflekterandet) och att läsa andras bloggar, få tips, ideer och att veta att det är fler som vill bli sundare och mer vältränade!

Anonym sa...

Det är ju bättre att det är många pass du vill gå på än få :D Har aldrig provat Power strike, vad är det för nåt skojigt?

Anonym sa...

Ofelia > Absolut, bloggen ger mig fokus på det jag ska - och att sammanfatta o tänka efter hur dagen varit.

Anonym sa...

Sofie > Haha jo det är ju sant, passnörd som jag är... Power Strike är en typ av boxing, där man kör kombinationer av slag och sparkar mot en stående säck. Jobbigt och roligt! :)

Anonym sa...

Det låter ju skojigt! Nåt sånt har vi minsann inte på mitt gym :p

Anonym sa...

det ser ut som en bra dag =)

Anonym sa...

Sofie > Japp det är roligt, skönt att få avreagera sig lite genom att sparkas o slåss också! =D

Anonym sa...

Cizzi > Ja det kändes ganska bra, flera sådana dagar tack! :)