onsdag 25 juli 2007

Grejer ut - pengar in

Plats: *tada* Skrivbordet!!!!
Sysselsättning: Bloggar/läser bloggar (håller på att bli beroende, skulle kunna sitta uppe hela nätterna o läsa folks bloggar om än det ena än det andra...)
Gjort: Färgat håret imorse, jobbat, rett ut några problem på jobbet, lånat K:s bil, hämtat överflödiga grejer från loppisen + 1200 kr för det som sålts, ätit.
Planer: Hämta K på flyget om en liten stund.
Konstaterande: Bättre 1200 kr i fickan än en massa skit i hörnen... typ.
Bäst idag: Fixade problem/ärenden.
Sämst idag: Att jag måste packa...

Jajamensan datorn är tillbaka vid skrivbordet! Jag har ju haft så jäkla mycket (jaja allt är relativt...) energi de senaste dagarna så jag har varit tvungen att fixa en massa, tex ny nätverkskabel som räcker in till skrivbordet (det tog ju bara typ ett halvår att få tummarna loss)... Nä men allvarligt, jag har varit ovanligt pigg de senaste dagarna och jag börjar nästan tro att det trots allt har med "avsockringen" att göra, oavsett är det skönt - och jag tänker fortsätta vara sockerfri, och äta när jag ska och inte hela tiden, ett tag till.
Så då vet ni det, bjud inte mig på nåt sött tack! ;)

Vet inte om det beror på energin eller allt malande i huvudet att jag har vaknat alldeles för tidigt flera dagar på rad o inte kunnat somna om... men imorse gav jag upp o gick upp kl 5 o färgade håret. Det skulle ju ändå göras! Sen hann jag dessutom gå o lägga mig o sova 2 timmar till när jag hade fixat färdigt...

Ikväll efter jobbet har jag varit på loppisen för att ta tillbaka grejerna som de inte sålt (det var tydligen sista veckan de hade öppet nu), och de hade faktiskt lyckats få iväg en massa grejer på ganska kort tid. Det var lite småplock som var kvar, men jag lämnade allt utom skorna som var osålda. "De kan ju vara bra att ha"... Ca 1200 kr fick jag för grejerna de sålt!
Ett rensat förråd och pengar på köpet, det är en bra kombination det...

Inga kommentarer: