söndag 15 juli 2007

Marknadsbesök

Plats: Soffan.
Sysselsättning: Friidrott på tv, annars inget.
Väder: Just nu sol och 18 grader, har annars mest bjudits på regn idag.
Humör: Seg o ont i nacken, men annars ok.
Gjort: Åkt till Åsele med KP o gått på marknad. Åkt hem igen. Diskat, ätit, slötittat på tv.
Planer: Kanske Beck-filmen ikväll, tror att jag sett den men minns inte så mycket. Om den känns alltför bekant när jag börjar se på den så kanske man ska ta o gå o lägga sig istället...
Konstaterande: Kiviks marknad är ändå bäst! (oj vilken surprise...)
Bäst idag: Marknad, trots allt.
Sämst idag: Regnet.

Ja den kan ju (förstås) inte mäta sig med Kiviks, men det är ju iaf Norrlands största marknad, Åsele. 16 mil rätt ut i bushen. Och så spöregnar det när man kommer fram! Nåja vi blev lite blöta till en början men det gav med sig lite efter ett tag iaf o "småregnade" bara.
Det gav iaf lite marknadskänsla, och jag såg tom 2-3 människor jag kände igen. Och så gjorde jag förstås några typiska "marknadsfynd", dvs saker som man aldrig köpt om inte det varit för att det är marknad... Köpte ett set med 3 st silikonpenslar, dvs "matpensel" fast utan vanlig borst som bara blir äcklig o inte går att få ren (det var faktsikt ett planerat köp), en bröllops/förlovningspresent (har inte riktigt bestämt mig vem som ska få den, men jag ska iaf göra vad jag kan för att inte behålla den själv ;), en kryddpåse, naturmix-godis och så en pålurad produkt av en såndär käck-försäljare-som-står-o-pratar-i-mikrofon-o-demonstrerar-vilken-fantastisk-produkt-de-har... Nån jäkla "supersvamp" som jag inte har nån aning om vad jag ska ha den till, men den verkade ju bra iaf! ;)

4 kommentarer:

emma sa...

Haha oj vad jag känner igen mig! Köper alltid en massa onödigt på marknad. .)

Petra sa...

Ja det hör ju liksom till, det är halva nöjet - minst! =)

KP sa...

Har du inte använt svampen!? Jag använder min och den är jättebra, har tom jämfört den med disktrasan.

Petra sa...

KP: Nope jag har inte använt svampen än, men jag litar på ditt omdöme! =)