tisdag 10 juli 2007

Tallinn-planering...

Tallinn börjar ju faktiskt närma sig... Det är bara en dryg månad kvar och det börjar bli läge att fixa mer än just flyget Stockholm-Tallinn (som vi redan fixat för 498 kr t/r).
Vi ska ju ta oss till Arlanda också, o har funderat på bil, tåg, buss... men det kostar ju framför allt en himla massa tid. Men eftersom KP jobbar på SAS så ska vi nog kunna åka på hennes "personalbiljetter" (265 kr t/r) om vi åker ner till Arlanda på torsdag kväll. Men då behöver vi ju också en övernattning på Arlanda, så då gäller det att snabbt tänka över vilka hotell man provat där... Aha! Det finns ett kvar. Ett snabbt mail till Park Inn om att vi säljer mycket hotellnätter på Arlanda i samband med charterresor och att jag inte sett det hotellet än bla bla bla, så var en gratis hotellnatt på Arlanda också fixat!

Sen ska vi ju bo i Tallinn också, har via en estnisk agent (vi har ju ganska svårt för att sälja Tallinn eftersom ingen på byrån har varit där bla bla bla, därför kommer detta att vara en kombinerad studie-/nöjesresa för mig förstår ni...) fått tag på Tallink Spa & Conference Hotel där vi ska få bo i ett deluxe dubbelrum med extrasäng för ca 1000 kr per person för 3 nätter inkl frukost.
Men nu återstår det svåraste, nämligen att välja ut vilka SPA-behandlingar som ska bokas! (Behandlingarna får vi 10% rabatt på också, inte att förglömma...)
Vad tycks?

Summa summarum: Man ska utnyttja alla kontakter man har...

3 kommentarer:

Sara sa...

Inte illa alltså.. Man får många kontakter när man jobbar på resebyrå! Och dom ska man såklart använda. Kanon! :)

emma sa...

Det låter ju superbra! Hoppas det blir en skön resa :)

Maria sa...

Kontakter äger!