fredag 20 juli 2007

Mums med tacos

Plats: Soffan.
Sysselsättning: Nada.
Väder: Solsken blandat med väldigt mörka moln.
Humör: Trött i huvudet.
Gjort: Varit hos frissan imorse, handlat mat, jobbat, ätit tacos.
Planer: Inget speciellt. Plocka undan i köket efter matlagningen, lägga mig i soffan antar jag. Hoppas det går nån film på tv.
Konstaterande: Man får äta tacos ensam också.
Bäst idag: Fredag. Med blandade känslor.
Sämst idag: Jobbigheter.

Det har varit en skitdag på jobbet idag rent ut sagt. Förutom tidigare nämnda människa så har väl det mesta som kan strula strulat. Det är ganska stressande och tar mycket energi när man ska vara överallt samtidigt o lösa allas problem...
Men för att det inte ska bli en allover pissfredag så hade jag som tur var bestämt mig för att äta tacos ikväll. Även om det roliga var över på typ 5 minuter. Hade varit trevligare med sällskap, men nu är det bara att gilla läget (tills man gör något åt det, som en smart lärare en gång lärt mig finns det två alternativ: gilla läget eller gör något åt det) och åtminstone lyxa till tillvaron litegrann. Man behöver inte äta tråkmat varje dag bara för att man är ensam.
Usch, jag gillar inte ordet ensam, det får mig att må dåligt...

Men vet jag vad, nästa helg kommer jag att tillbringa i jättetrevligt sällskap! Och det är med människor som vill tillbringa helgtid med mig! Ni är fantastiska!

Åhhhh vad jag längtar!!

1 kommentar:

mamma sa...

mm jag längtar oxå vi är fler än du som är ensam och som inte gillar det, tar tid att vänja sej och försöka göra det positiva av att vara ensam, men snart behöver jag inte heller vara ensam inder några veckor, välkommen hem. kramar