måndag 30 juli 2007

Flyttlådsträning

Idag har jag konkat flyttlådor mest hela dan... packa i, bära ner, transportera, bära upp... Phu! Har rensat ut grejer från barndomshemmet som ska lämnas... Självklart har alla grejer befunnit sig på ovanvåningen i gamla huset och ska också husera på ovanvåningen i nya huset.
Känns som att jag kommer ha ont både lite här o där imorgon, benen börjar redan känna av allt trappspringande med tunga lådor. Dessutom tog jag en 30 min promenad för att utforska nya omgivningarna imorse, så motionen har jag nog fått idag. Dock inte maten. I gamla huset finns i princip inget i köksväg kvar så där fick det bli en macka och tub-räkost... och i nya huset behövs det handlas lite innan det blir matlagning. Så imorgon bitti är det jag som kör till affären innan mamma sticker iväg med bilen, så får jag roa mig med att laga mat sen!

Dagens motion: 30 min promenad + X antal timmars flyttande...

Dagens matsedel:
Frukost: Banan före promenad. Sen fil med müsli och hallon, osötat fullkornsbröd med keso, skinka och paprika.
Lunch: 2 grovmackor med räkost och tomat. Banan.
Mellis 1: En osötad fullkornsmacka med keso, skinka, gurka.
Mellis 2: Banan.
Kvällsmat: Fil med müsli, 2 osötade fullkornsmackor med keso, skinka, paprika. Nektarin.

Ja ni märker ju, mackor för hela slanten. Jag är ju van vid lagad mat både till lunch (matbox) och middag, så som sagt imorgon får det bli andra bullar...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja att bära flyttlådor känns väldigt slitsamt mot kroppen.. alla dessa otympliga möbler och lådor.. usch. Vart är det du flyttar nånstans??

Anonym sa...

Sofie: Det är min mamma som flyttar, och eftersom jag bor hos henne under semestern så är det bara att hjälpa till! (dessutom är jag ju skyldig till en hel grejer i gamla huset...)