torsdag 20 september 2007

Du är vad du äter

Äntligen har ett av mina favoritprogram börjat igen; Du är vad du äter. Så den senaste timmen har tillbringats i vågrätt soffläge framför tv:n, det är så sköööönt! Även om kanske just soffslappningen inte är något som Anna Skipper skulle föreslå, så är det väldigt skön avkoppling och återhämtning. I like!

Var förvånad tidigare idag att jag inte kände av Coren från igår, trodde jag skulle ha världens träningsvärk. Men nu känner jag att det börjar komma smygande, både i ryggen och långt inne i magen... finns nog risk att det känns ordentligt imorgon!

Idag har jag återigen låtit bli att göra en sak som jag egentligen skulle vilja göra, bara för att jag inte ville göra det ensam... jag försöker slå bort det och tänka positivt, men det kan inte hjälpas - för varje gång det händer släcks en liten gnista och hemlängtan ökar på...
Where do I belong...?!

Dagens motion: 60 min rask promenad

Dagens mat
Frukost: Fil med müsli och hallon.
Lunch: Flygande Jakob med dinkelris och en tomat.
Mellis 1: 2 fullkornsskorpor med keso, en banan.
Mellis 2: En näve cashewnötter.
Middag: Bulgur/tonfisksallad med yoghurtdressing.
Kvällis: Nektarin.
Nattamad: Fil med müsli (kunde inte sova på kurrande mage)

8 kommentarer:

Anonym sa...

ska nog kolla det nästa vecka =)

Prralin sa...

Sofia > Det tycker jag absolut att du ska göra!

Mjölksyra sa...

Flygande jakob!!! I Love flygande jakob!! Nu blev jag jättesugen!

Prralin sa...

Mjölksyra > Ja det är smarrigt det! =D

Multivitamin sa...

Besök hennes hemsida vetja! ;)

Anonym sa...

"Du är vad du äter" är ett skitprogram som suger. Det är egentligen ett skämtprogram, men framförs som om de skulle va vetenskapligt. Anna Skipper är bara okunnig, dum och bitchig o fjantig och...
Ja, jag vet att du gillar programmet, men tyvärr så är det väldigt låg klass på det! Lita INTE på NÅGONTING som sägs i det!!!

Prralin sa...

Ninni > Jag trodde knappt att det var samma person som skrev kommentaren i detta inlägget som i nästa inlägg du kommenterade. Den här tonen gillar jag inte... Jag fattar poängen att du inte gillar Skipper, men återigen vill jag tro att folk får tycka som man vill. Jag gillar Skippers program, men jag är väl medveten om att hon inte är Gud allsmäktig eller att hennes metoder är det enda rätta. Däremot vet jag att programmen inspirerar mig, och det är huvudsaken. Därför tittar jag på programmen.

Anonym sa...

Jag tycker oxå att folk ska få tycka som dom vill, om allt UTOM det programmet :( för de verkar som att folk blir LURADE av det. Eller, jag tycker att folk ska få tycka som dom vill om programmet oxå egentligen. MEN att dom ska va medvetna om att de bara e båg, o de verkar som att du e medveten om de. Men de finns så många som tydligen inte e lika smarta, så dom tror på den där skiten. Japp, sorry att jag brusar upp, men stöööööör mig så på Skipper.. Kanske skulle ta o lämna just den här delen av din blogg ett tag.. ;o)